Veelgestelde vragen

JediVite® Super Multivitamine Gummy

Multivitaminen zijn een supplement dat u regelmatig kunt nemen om de aanbevolen inname van vitamines te bereiken zonder meerdere doses van verschillende vitamines te nemen. Multivitaminen geven ook een boost aan je dagelijkse energie en focus, die essentieel zijn om je immuunsysteem sterk en gezond te houden.

Het nemen van een dagelijkse dosis multivitaminen is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat u een regelmatige hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt.

Als u het gebruik van multivitaminen vermijdt, is de kans groot dat uw lichaam vitaminetekorten ontwikkelt, wat kan leiden tot verschillende lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen. Hoewel het aanhouden van een strikt dieet de meeste mensen van voldoende essentiële vitamines zal voorzien, kunnen we soms een of twee specifieke vitamines tekort schieten als we een bepaald voedsel niet tijdens elke maaltijd consumeren.

Supplementen zijn meestal de oplossing omdat ze mensen de vitamines geven die ze misschien missen (bijv. Vitamine C, B, enz.).

De harde multivitamine-tablet: de meeste mensen hebben moeite om grote pillen door te slikken, waardoor ze geen multivitaminen meer kunnen nemen. Deze tabletten zijn vaak moeilijk door het lichaam volledig te absorberen (slechts tot 10 - 20 %) en kunnen bij langdurige gebruikers spijsverteringsproblemen veroorzaken vanwege onnatuurlijke ingrediënten.

De Liquid-Form Multivitamine: De meeste mensen betalen de premie voor vloeibare supplementen vanwege hun snelle opnamesnelheid (bijna 100%); ze hebben echter ook het vermogen om de absorptieroutes te overbelasten, wat resulteert in een verspilling van voedingsstoffen.

Multivitaminen die synergetisch op elkaar inwerkende componenten bevatten, worden vaak beter opgenomen in het lichaam. De micronutriënten kunnen elkaar dan aanvullen terwijl ze door het maagdarmkanaal gaan voordat de bloedvaten ze in je bloedbaan transporteren.

De Capsule-Form Multivitamine: Multivitamine-capsules hebben een wisselwerking; ze zijn draagbaar en stellen u in staat uw medicatie overal mee naar toe te nemen. Ze bieden echter beperkte ruimte en verminderen dus de potentie van de multivitaminen in vergelijking met tabletten. Multivitaminecapsules zijn ook niet luchtdicht, waardoor ze minder lang houdbaar zijn dan 6 maanden.

De Gummy-Form Multivitamine: Artsen geven zachte en taaie gummies zoals de JediVite® Super Multivitamine Gummy een hoge waardering vanwege hun veilige, lage potentiedoses die langzaam in je lichaam vrijkomen.

Chewy gummies zijn gemakkelijk te verteren en te absorberen, waardoor ze gunstig zijn voor volwassenen en kinderen die van de smaak genieten in vergelijking met harde pillen. Onze JediVite® Super Multivitamine Gummy is suikervrij, halal, veganistisch en 100% allergeenvrij, ideaal voor kinderen, volwassenen en senioren.

Met onze onlangs verbeterde formule en krachtige ingrediënten is onze JediVite® Super Multivitamine Gummy een uniek, universeel supplement dat je helpt je op je best te voelen. Ons product belooft de stemming te verbeteren, het slaappatroon te verbeteren en je immuunsysteem te versterken.

JediVite® Super Multivitamine Gummy Productinformatie

Ja, onze JediVite® Super Multivitamine Gummy heeft de volledige Halal-certificering ontvangen.

Ja, onze JediVite® Super Multivitamine Gummy is plantaardig en daarom geschikt voor veganisten.

Ja, onze JediVite® Super Multivitamine Gummy wacht op biologische certificering.

Nee, onze JediVite® Super Multivitamine Gummy is helaas niet koosjer.

Ja, onze JediVite® Super Multivitamine Gummy is suikervrij en geschikt voor mensen met diabetes.

Ja, onze JediVite® Super Multivitamine Gummy is 100% allergeenvrij.

Allergeenvrije producten zijn vrij van de top acht allergenen die door de FDA worden erkend. Deze allergenen zijn verantwoordelijk voor 90% van alle voedselallergische reacties wereldwijd en omvatten:

 1. Zuivel
 2. Eieren
 3. Vis
 4. Pinda's
 5. Schelpdieren
 6. Soja
 7. Boomnoten (inclusief kokos)
 8. Tarwe

100% allergeenvrij betekent dat een product geen sporen van een van de top 8 allergenen bevat.

We geven veel om de aarde en het milieu; we maken onze flessen met grijs (rPET) en 100% gerecycled plastic. Onze flessen zijn gemakkelijk te recyclen, verbruiken 79% minder energie om te produceren en verminderen de uitstoot van broeikasgassen met 71%.

JediVite® Super Multivitamin-certificeringen en meegeleverde micronutriënten

Ja, onze JediVite® Super Multivitamine Gummy is ideaal voor kinderen; onze exclusieve formule bevat alle essentiële ingrediënten voor het bevorderen van diepe slaap, het verbeteren van de ontwikkeling van hersenen en botten en het stimuleren van uw immuunsysteem. Kinderen hoeven 's ochtends maar één gummy per dag te nemen.

Onze JediVite® Super Multivitamine Gummy werd in 2022 genomineerd voor de beste multivitamine voor kinderen omdat het superveilig, zeer effectief en wereldwijd gecertificeerd is.

Ja, onze JediVite® Super Multivitamine Gummy is perfect voor tieners; onze exclusieve formule bevat alle essentiële ingrediënten om een diepe slaap te bevorderen, de concentratie te verbeteren, het zelfvertrouwen te vergroten en de geestelijke gezondheid te verbeteren. Tieners hoeven 's ochtends maar één gummy per dag te nemen.

Onze JediVite® Super Multivitamine Gummy kreeg ook een nominatie voor de beste multivitamine voor tieners in 2022 omdat het superveilig, zeer effectief en wereldwijd is

certified.

Ja, onze JediVite® Super Multivitamine Gummy is geweldig voor volwassenen; onze exclusieve formule bevat alle essentiële ingrediënten om een diepe slaap te bevorderen, je energie op te laden, je focus te verscherpen en zelfs het herstel van de spiergroei te versterken. Volwassenen hoeven 's ochtends slechts twee gummies per dag in te nemen.

Onze JediVite® Super Multivitamine Gummy kreeg ook een nominatie voor de beste multivitamine voor volwassenen in 2022 omdat het superveilig, zeer effectief en wereldwijd gecertificeerd is.

Ja, onze JediVite® Super Multivitamine Gummy doet wonderen voor senioren; het komt in de vorm van een zachte, taaie gummy die gemakkelijk te slikken en te verteren is. Onze exclusieve formule bevat alle essentiële ingrediënten om een diepe slaap te bevorderen, je energie op te laden, je focus te verscherpen en je immuunsysteem te versterken. Senioren hoeven 's ochtends slechts twee gummies per dag te nemen.

Onze JediVite® Super Multivitamine Gummy kreeg ook een nominatie voor de beste multivitamine voor senioren in 2022 omdat het superveilig, zeer effectief en wereldwijd gecertificeerd is.

Onze JediVite® Super Multivitamine Gummy is gevuld met alle essentiële voedingsstoffen en vitamines die door artsen zijn voorgeschreven, waaronder:

 • Biotine
 • Foliumzuur
 • Vitamine A
 • Vitamine B2
 • Vitamine B6
 • Vitamine b12
 • Vitamine C
 • Vitamine D3
 • Vitamine E
 • Vitamine K2-MK7
 • Inositol
 • Jodium
 • Zink

Ja, onze JediVite® Super Multivitamin Gummy is in het bezit van de huidige certificering van verschillende wereldwijd erkende organisaties, waaronder:

 • ISO
 • BRC
 • FDA
 • HACCP

JediVite® productie en distributie

Onze JediVite® Super Multivitamine Gummy wordt in Europa geproduceerd, maar is beschikbaar voor wereldwijde verzending.

Neem gerust contact met ons op, dan verwijzen wij u naar de dichtstbijzijnde winkel die onze smakelijke JediVite® Super Multivitamine Gummies op voorraad heeft.