Wie we zijn

JediVite® is een dynamisch, innovatief en vooruitstrevend bedrijf dat eigendom is van vrouwen; hun doel is om ons in te zetten voor het redden van onze prachtige aarde en een echt verschil te maken in hoe we naar vitamines en supplementen kijken.

vitamins1

De oprichter van JediVite® groeide op in Zuid-Afrika, waar ze een duizelingwekkende mate van ondervoeding constateerde doordat mensen in hun dagelijks leven niet genoeg voedingsstoffen en vitamines kregen. Toen ze in 2019 met haar gezin naar Europa verhuisde, was ze geschokt en ontmoedigd toen ze een soortgelijke trend ontdekte aan de andere kant van het spectrum; mensen ervoeren ernstige overvoeding en leden aan symptomen zoals gewichtstoename, vermoeidheid, angst, slapeloosheid om er maar een paar te noemen.

Het zien van de negatieve impact en het enorme bereik van ondervoeding wereldwijd zorgde ervoor dat er iets resoneerde binnen The Founder of JediVite®, die in haar hart wist dat er iets moest veranderen. Als liefhebbende moeder en ambitieuze ondernemer; ze besloot dat het tijd was om echte verandering teweeg te brengen en probeerde een merk en een product te creëren dat mensen zou verenigen en zou helpen de planeet van ondervoeding te zuiveren.

JediVite® werd geboren in 2021 met een doel: een veilige, zeer effectieve, alles-in-één multivitamine met goede zeden naar de wereldwijde gezondheidsmarkt brengen met een missie om onze mensen naar een gelukkiger, gezondere en duurzamere toekomst te leiden. Vandaag introduceert JediVite® met trots de nieuwe smakelijke JediVite® Super Multivitamine Gummy, 's werelds eerste Veganistische, Halal, Suikervrije Multivitamine Gummy die alle trending, essentiële voedingsstoffen bevat die artsen aanbevelen die veilig en geschikt zijn voor het hele gezin.

Ons team van experts heeft een passie voor de producten die we produceren. We hebben het JediVite®-bedrijf gebouwd op waarden van integriteit en uitmuntendheid, en onze producten zetten de nieuwe gouden standaard voor kwaliteit en effectiviteit en zullen een revolutie teweegbrengen in de manier waarop mensen leven.

We zetten ons volledig in om u de best mogelijke klantervaring te bieden. We willen een echt verschil maken in uw leven en tegelijkertijd ondervoeding verminderen en de planeet beetje bij beetje redden, één persoon tegelijk.

We geven veel om onze omgeving; als bewijs hiervan maken we onze JediVite®-flessen in Nederland met grijs gerecycled polyetheentereftalaat (rPET). Grijze rPET-flessen zijn 100% recyclebaar en gebruiken 79% minder energie om te maken. Deze milieuvriendelijke flessen verminderen ook de uitstoot van broeikasgassen met 71% in vergelijking met wit nieuw PET.

Dus als je op zoek bent naar een alles-in-één, universele multivitamine, zoek dan niet verder dan JediVite®.

Onderneem vandaag nog actie door uw liefde voor ons milieu te tonen en onze prachtige planeet te helpen redden door deel te nemen aan onze spannende JediVite® Lemon Challenge.