Headers-ProductPage-scaled

Grijp JE MULTIVITAMINE, EN WORD VANDAAG NOG LID VAN ONZE GROEIENDE GEMEENSCHAP .

Onze Global Influencers brengen
je een multivitamine die aan
alle eisen voldoet.

JediVite® werkt samen met Influencers

Jedivite werkt samen met Instagram-beïnvloeders om de geweldige voordelen van onze alles-in-één vitamine te delen. Met behulp van onze speciaal samengestelde multivitaminen kunt u uw gezondheid en de planeet zonder compromissen beschermen.

Ontdek de volledige voordelen van Jedivite in het leven van echte mensen en sluit je vandaag nog aan bij de groeiende gemeenschap.

ddd2

DALIA

@daaltjeswereld
Naast haar passie voor eten, houdt Dalia ervan om het buitenleven in haar thuisland te ontdekken. Deze smakelijke veganistische gummy-multivitamine verbetert haar actieve, opwindende leven en geeft haar lichaam de boost die het nodig heeft om op zijn best te presteren.

BIJOU M

@bijoujacen
Als Bijou niet acteert of modellenwerk doet, houdt hij zijn lichaam in topconditie in de sportschool. Jedivite's veganistische en halal multivitamine zorgt ervoor dat hij kan blijven doen waar hij goed in is, zich op zijn best voelen.

JOSSELYN

@lovejossy
Josselyn maakt deel uit van onze speciaal geselecteerde wellness-influencers UK-familie en houdt ervan om leuke inhoud te creëren die aansluit bij een gezond, proactief leven. Jedivite's multivitamine is haar perfecte dagelijkse metgezel voor het bereiken van een optimale gezondheid.

LAKEYSHA DHANAI

@lakeyshachantrelle
Lakeysha reist graag de wereld rond en voedt je feeds met prachtige locaties en avonturen. Ze kan haar immuunsysteem sterk houden terwijl ze zich tussen de grens verplaatst met behulp van Jedvite's super multivitamine.