De JediVite®

Citroen
Uitdaging

Doe mee met de challenge, het is gratis en we planten voor elke deelnemer een boom.

Beetje bij beetje kunnen we een groot verschil maken!

lemonicons

❤️me

De uitdaging

Meld je aan voor de uitdaging en nomineer 3 vrienden om met je mee te doen!

Eet een schijfje citroen inclusief de schil (dat is goed voor je), als je een gezicht trekt word je een dag Vegan!

hungericon

❤️jij

De resultaten

Upload je video en tag @JediVite. We doneren Multivitaminen voor elke tag aan kinderen in nood.

#jedivite
#❤️me❤️jij❤️aarde.

treesicon1

❤️aarde

Bedankt

Voor elke deelnemer die zich aanmeldt met uw verwijzingscode, plant JediVite® een extra boom en krijgt u nog een kans om 6 maanden lang JediVite® Multivitaminen te winnen .

Door simpelweg mee te doen aan de uitdaging, zal JediVite®:
Plant een boom voor elke aanmelding om ons JediVite®-bos te laten groeien ✅
Doneer Multivitaminen aan ondervoede kinderen voor elke hashtag die wordt gebruikt ✅

Doe vandaag nog mee aan de JediVite® Lemon Challenge op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en TikTok.

JediVite Multivitamin
vitaminagnelsicon2

Vitamin Angels is een liefdadigheidsinstelling die levensreddende vitamines levert aan moeders en kinderen die risico lopen op ondervoeding. De NGO werkt aan het creëren van een wereld waarin iedereen een kans heeft op een gezond en productief leven.

Deze "Engelen" zetten zich in voor de bescherming van de gezondheid en het welzijn van moeders en kinderen wereldwijd. Het verspreiden van evidence-based voedingsinterventies zoals vitamine A vermindert het aantal vermijdbare ziekten en sterfgevallen veroorzaakt door ondervoeding. Het doel van Vitamin Angel is om gezinnen in staat te stellen gezonde keuzes te maken die een leven lang meegaan. U kunt Vitamin Angels helpen zijn missie te bereiken door te doneren aan hun doel.

Samen kunnen we een wereld creëren waarin iedereen de kans heeft om een gezond, productief leven te leiden.

ecologiicon2

Je denkt misschien dat je niet in staat of bevoegd bent om de klimaatcrisis aan te pakken, maar Ecologi gelooft in ieders vermogen tot verandering.

Wat kunnen we doen? Is er iets dat een verschil zal maken in de tijd die de bewoners van de aarde nog hebben om dit probleem op te lossen voordat het te laat is? Het antwoord is ja, maar op het eerste gezicht niet zo voor de hand liggend. We moeten onze ecologische voetafdruk verkleinen en milieubewuster worden door daden en woorden, want stilte telt niet – en een gebrek daaraan ook niet.

Ecologi zet zich in voor het planten van bomen en het financieren van oplossingen voor klimaatverandering. Ze bieden 's werelds beste CO2-compensatieprogramma's voor individuen en bedrijven die praktische manieren willen om in hun eigen leven actie te ondernemen tegen de opwarming van de aarde en tegelijkertijd onze planeet te helpen herstellen van deze crisis.